Εθελόδουλοι ως Έλληνες;

Κυριακή, Φεβρουάριος 1, 2015 - 13:00

Βλέποντας τα γεγονότα καταιγιστικά να μας κυκλώνουν, διαπιστώνουμε πως αυτή η κρίση που μαστίζει την Ελλάδα είναι πρωτοφανής.
Αυτή η χώρα των Αγίων και των ηρώων πλήττεται από παντού σε κάθε επίπεδο κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό, με τέτοιο τρόπο που νομίζει κανείς πως όλες οι πληγές του Φαραώ έπεσαν πάνω μας. Τί φταίει άραγε; Πώς μπορούμε να σωθούμε; Έτσι ένα μεγάλο γιατί συνεχώς πλανάται χωρίς απάντηση.
Κι όμως καημένη Ελλάδα πλήττεσαι γιατί πονάει η ψυχή σου, πλήττεσαι στην ύπαρξη και αναπνοή σου, έχασες τον ίδιο το Θεό που πίστευες, προσευχόσουν, θαυματουργούσες και μεγαλουργούσες μέσα στους αιώνες. Λησμόνησες τον Πλάστη και Κύριο σου που για σένα πάντα, από τότε που ο Σωκράτης μίλησε για ένα Θεό και αργότερα ο Παύλος σου γνώρισε επάνω σε ένα βωμό ποιος είναι ο Θεός σου, αυτός ο Θεός έγινε ο προστάτης και βοηθός σου. Αυτό φταίει, εκτροχιάστηκες Έλληνα και έγινες επικατάρατος ως άνθρωπος που απαγκιστρώθηκες για να βρεις βοήθεια από άνθρωπο. Αυτή είναι η κατάρα σου Ελλάδα. Πήρες την ελπίδα από το Θεό και την αναζήτησες στην Ευρώπη. Έδωσες ψήφο σε νάνους και σε δικτατορίσκους της πολιτικής σκηνής, αυτοί που μέσα από δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της νέας εποχής, σε έκαναν να πιστέψεις μόνο στην ύπαρξη και βοήθεια της άθεης και έξω από τα χριστιανικά ήθη Ευρώπης.
Δεν το ήξερες πως πέρα από τις ρίζες και την ιστορία σου σε περιμένει θλίψη και ταραχή; Αυτή είναι τώρα η Ευρώπη, κοίταξέ την, η Ευρώπη που από σένα Ελλάδα πήρε υπόσταση, της έδωσες όνομα, οντότητα – ύπαρξη, ιστορία, πολιτισμό, κουλτούρα και τώρα εσύ τί παίρνεις; Μέσα από αθεΐα που οδηγήθηκε προσπαθεί να οδηγήσει και εσένα στην απόλυτη καταστροφή.
Αυτή σιγά σιγά σε οδήγησε σε αλλαγή νόμων για τα παιδιά σου, αυτόματο διαζύγιο, πολιτικό γάμο, αποποινικοποίηση της μοιχείας, εκτρώσεις, ξεσάλωμα της μαθητιώσης νεολαίας, υπογεννητικότητα, κατάπτωση του θεσμού της οικογένειας, σύμφωνο συμβίωσης και τόσα άλλα, ζητώντας συνεχώς από εσένα όλο και μεγαλύτερη κατάπτωση μέχρι και εξαθλίωση των εθνικών σου θεμάτων. Και όλα αυτά είχαν ένα σκοπό, να σε αποδυναμώσουν χάνοντας η νεότητα τις αξίες της, η οικογένεια το δρόμο της, χάνοντας μέσα από τις εκτρώσεις τα ίδια τα παιδιά σου, χάνοντας το γήρας την αξιοπρέπειά του, ο νέος και η νέα τη δουλειά τους, η παιδεία την ελληνοχριστιανική της παράδοση. Και όλα αυτά για να χάσεις κατακαημένη μου Ελλάδα την αξιοπρέπειά σου, τη δύναμη και την πίστη σου στο Θεό, ώστε να σηκώσεις τα χέρια όπως και τα σήκωσες στους εθελόδουλους πολιτικούς που, αφού σε απομυζούσαν οικονομικά μέσα από ρεμούλες και εγκλήματα, αναγνώρισες ως «σωτήρες σου» αυτούς που θέλουν τώρα τον ορυκτό σου πλούτο, τη γη, την παραγωγή σου και την περιουσία σου. Πόσο κουτή ήσουν Ελλάδα, πόσο άπιστη, πόσο ευκολόπιστη και φαρισαϊκώς βολεμένη!
Μ’ αυτή ακριβώς η Ευρώπη χτυπά καθετί χριστιανικό και ηθικό. Μόνο ζητά, μόνο απαιτεί, μόνο χαίρεται με όλο και περισσότερο αίμα που ζητά από λαούς που καταδυναστεύει η ίδια παρασκηνιακά πάντα για το δικό της όφελος. Έτσι χαίρεται και σήμερα δρώντας παρασκηνιακά με το αίμα που χύνεται στη Συρία, στηρίζοντας σιωπηλά εγκλήματα που συντελούνται στη γειτονιά σου από τις ΗΠΑ, την Τουρκία και τους τζιχαντιστές. Η ισλαμική έκρηξη παρασύρει τους συνανθρώπους μας, χριστιανούς και μη, οδηγώντας τους στην καταστροφή, τους πνίγει στο αίμα και η πολιτισμένη τάχα μου Ευρώπη σιωπά και δεν ιδρώνει το αυτί της. Αφανίζουν ολόκληρες πόλεις, μειονότητες χριστιανών και δεν τους νοιάζει, κανείς δεν μιλάει ούτε στη Δύση, αλλά ούτε κι εσύ αποκαμωμένη μου Ελλάδα. Κανείς από τους δικτατορίσκους, υποταγμένους και εθελόδουλους πολιτικούς σου που συμπεριφέρονται φαρισαϊκώς μέσα από κροκοδείλια δάκρυα (η μόνη αντίδρασή τους), δεν κάνουν καμία κίνηση απαγκίστρωσης από αυτήν την απάνθρωπη Ευρώπη. Τα μεγάλα κανάλια ΜΜΕ καταπίνουν αμάσητη την προπαγάνδα των δυτικών πρακτορείων ειδήσεων. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η υποταγή σου στη νέα εποχή, στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει. Μοναδικός σκοπός αυτής της άθλιας Ευρώπης που πίστεψες είναι ο έλεγχος των πετρελαίων του Συριακού εδάφους. Και εσύ ακόμα να ξυπνήσεις, περιμένεις από πολιτικούς, εγχώριους και μη, να εμπιστευτείς; Όλοι υποταγμένοι στη νέα τάξη πραγμάτων. Φυσικά τα ΜΜΕ σωπαίνουν και η δημοκρατία ντόπια και ξένη ροχαλίζει, βγάζοντας απλούς και ήπιους δικτατορίσκους να σε αποχαυνώνουν.
Πόσο θα παραμένεις καταρρακωμένη Ελλάδα; Υπόδουλη και υποτακτική; Πότε θα αναμετρηθείς με το ύψος της ιστορίας σου; Πότε θα ξυπνήσεις; Και θα δεις αυτούς που σε κοροϊδεύουν και σε καταστρέφουν; Πότε επιτέλους θα αρθρώσεις τα λόγια του γέρου του Μοριά όταν μιλούσε για τους προδότες της φυλής σου και έλεγε «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.............................».

 

Προσθήκη νέου σχολίου